ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η πολυετής πείρα, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η υψηλή τεχνογνωσία, μας καθιστούν σε θέση να εκτελούμε με επιτυχία έργα μεταφορών ξηράς κάθε κλίμακας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με έμφαση στη συνέπεια, την ποιότητα και την τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης.

Διαθέτοντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά κάθε φορτίου. Ο σύγχρονος ιδιόκτητος στόλος μας περιλαμβάνει φορτηγά δημοσίας χρήσεως (Δ.Χ.) κλειστού τύπου, με μουσαμά ανοιγόμενες οροφές και πλαϊνά, καθώς και φορτοταξί, φορτηγά από 8 τόνους έως 40 τόνους συρόμενα και επικαθήμενα.
Πραγματοποιούμε καθημερινά παράδοση των εμπορευμάτων εταιρειών και ιδιωτών στους νομούς Αττικής και Κορινθίας. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα για τη μεταφορά μικρών και συμπαγών φορτίων.

Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη και η παροχή ολοκληρωμένης, ποιοτικής εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες. Το έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και φορτοεκφόρτωση κάθε φορτίου, με απόλυτη συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης.

Χάρη στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, η μεταφορική Κορινθίας Μητσιόπουλος Trans είναι ο πολύτιμος συνεργάτηςς σας σε κάθε μεταφορικό έργο.